Hogy kellene megvernem?
verd szít a fejít szöges bézbóz ütővel xD
többet nem fog szekálni hidd el xD
Mit szólnál az emberi kommunikáció legkulturáltabb formájához, a beszélgetéshez?
Első körben talán meg kellene vele próbálnod tisztázni azt - így öt év távlatában, - hogy tulajdonképpen miért csinálja azt, amit sérelmesnek találsz?
Nem feltétlenül biztos, hogy az erőszak a leghatékonyabb megoldás, - mert további gyűlöletet, a Számodra sérelmes viselkedés felerősödését érheted el vele, miközben lehet, hogy csak félreértésen alapul az egész...
Ha rám hallgatsz, meghagyod az erőszakot önvédelemre, - és megpróbálsz beszélni az illetővel a (vélt) sérelmedről!
épp most írtam haveromnak msn-en hogy milyen f*szság már ez a kérdés.
Hogy miért? Azért mert szerintem csak félsz belekötni, mert azért nem kell úgy megverni egy embert aki csak idegesít, hogy belsővérzést kapjon, eltörjön a bordája, kék-lila foltjai legyenek... elég ha csak egyszer jól gyomron b*szod aztán max 10percig fájni fog neki, de mivel nem vagy bokszoló ezért nem lesz semmi baja (szerintem). szóval mit vársz mit írjanak ide válaszként??? én megírtam a lényeget, szóval a többi rajtad múlik...
ja és lécci számolj már be, hogy mi történt :D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!