Ki szereti a telet? Miért?
Figyelt kérdés
Én személyszerint nagyon. Amikor mindent hó fed, és ropog a hó a talpad alatt. Sétálni a hóesésben :)2010. dec. 1. 18:19
11/17 anonim válasza:
én is szeretem a telet mert tényleg romantikus és jó látni h van változatossága az évszakoknak meg persze a gyerekek a hógolyózást élvezik mint pl én is bár a hátránya az h hideg van.
12/17 anonim válasza:
Nem szeretem a telet, mert hideg van. De szeretem a telet, mert hangulatos, misztikus, és ihletet ad.
13/17 anonim válasza:
Szép a hó, de qrva hideg, úh a válaszom inkább nem.
14/17 anonim válasza:
Talán furcsának hangzik, de én szeretem a hideget, viszont a hóesést egyáltalán nem. Nem értem, hogy az emberek, miért vannak oda, ezért az illúzióért.
Az is elég kellemetlen a télben, hogy már 16 órakor sötét van.
Szóval, inkább a hűvös nyár.
15/17 anonim válasza:
én imádom a telet, és nem a szánkózás meg a korcsolyázás miatt...szeretem a hóesést, a gyönyörű tájat, és hogy mindig van, aki felmelegít;))
16/17 anonim válasza:
Na akkor most sokatoknak minden perc egy-egy orgazmus! :)
Karácson elmúlta után én már a tavaszért sóvárgok.
17/17 anonim válasza:
Nem szeretem, mert hideg van. Bent is, és sokba van a fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!