Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez gyerekes viselkedés szerint...

Ez gyerekes viselkedés szerintetek?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy a z osztálytársaim szerintem tök gyerekesek:S Jó fejek meg nincs bajom belük, csak nagyon gyerekesek.

Suliba mindig köpő csöveznek és bunyóznak. Meg hülyeségeket csinálnak. Az egyik lead egy nagy pofont és elfut.A másik meg kergeti. Utálom amikor engem is megpofoznak, de én nem megyek,futok utánuk.

Én hiszem magamat érettebbnek náluk, vagy tényleg gyerekesek?:S

2010. nov. 30. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

7.ben, 8ban, néha még kilencedikben is a fiuk sokkal éretlenebben viselkednek mint alányok..a köpőcsövezés szerintem is gyerekes, bár inkább parasztságnak mondanám..

2010. nov. 30. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezért a kedves kérdező lehet nem fogja a válaszom kedvelni, de szerintem általános és középsuliban a diákok mind gyerekesek. Hiszen gyerekek...

Gyerekes aki dobálózik, tockost osztogat, futkosik... De szerintem gyerekes az is, aki cikizi a másikat, beleköt a másik viselkedésébe, veszekszik... én konkrétan gyerekesnek tartom, ha egy 16 éves úgy akar tenni mintha ő egy érett, teljes értékű felnőtt lenne... Eljön az az idő is majd.

2010. nov. 30. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
khmm ezek a tevékenységek max.12éves korig eltűrhetőek, de még ott sem. Egy 16éves nem gyerek, legalábbis nem abban az értelemben.Ilyen idősen illik már tisztában lenni a normális viselkedés szabályaival.
2010. nov. 30. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó: a normális viselkedés az, ami a szociális interakcióban résztvevő feleknek megfelel.

Ha egyik bunyózik a másikkal, vagy lekever neki egyet aztán kergetőznek, az szerintem normális, ha egyiket sem éri kár belőle. Ha a kérdezőt csak olyan dolgok zavarják, amiből ő maga kimarad, amiben nem kell részt vennie, akkor szerintem nincs értelme firtatni hogy a kérdezővel van-e baj vagy a gyerekesnek tartott cselekvés elkövetőivel.

Ha én kimegyek az utcára aztán indián szökdelésben megyek a bankba, nyilván mindenki hülyének néz, nem hogy gyerekesnek. De csinálok én ezzel valami rosszat? (Tegyük fel nem rohanok bele senkibe, meg a zebránál is megállok :D )

Én csak egy egészséges, aerob jellegű mozgást végzek, amivel senkinek nem ártok, mégis én leszek a hülye akiről majd beszélnek ha haérnek.... Van értelme kritizálni engem?

Ugyanez a verekedésre, búnyózásra, köpőcsövezésre is igaz szerintem. Amíg nem idegent veszek célba, hanem olyat aki partner ebben, addig ez sport, ügyesség fejlesztésnek elmegy.

Persze ha a kérdezőt akadályozzák az említett gyerekes gyerekek abban, hogy pl szünetben átnézze a következő órára a felelésre feladott tanulnivalót, akkor szóljon tanári segítségért.

Mégegyszer, tartom a véleményem: valakit kritizálni aki nem árt senkinek, az legalább annyira rossz tulajdonság mint gyerekesnek lenni.. Ha nem rosszab..

2010. nov. 30. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy az iskolai köpőcsövezés mit takar. Lövünk mindenkit, de főleg azt akit ez zavar. Ha ez nem gyerekes viselkedés, akkor mi az? Az ujjad szopogatni, vagy az sem, mert ugye nem ártasz vele senkinek?! Szerintem te elvagy tévedve felettem szoló...
2010. dec. 1. 03:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, mert ez még semmi. Az én osztályom kajaszünetben TELJESEN begyogyózik! Futkosnak össze-vissza, a padokon ugrálnak mint a MAJMOK, irogatnak a táblára, dobálják egymást a kajával, és ezt a folyosón is folytatják XD Meg ha valaki ül a széken, akkor azt végighúzzák a padlón székestül XD Én inkább nevetek velük XD Na igen, és az a baj, hogy végül én is közéjük szállok XD (na erre varrjál gombot)
2011. máj. 6. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!