Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire ez a viselkedés?

Mire ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy az pasi a legbeképzeltebb, legegoistább, aki nem néz ki annyira jól? Sokak szerint csúnyácska, mégis akkora arca van...

Jó tudom, mindenkinek más a szép, de most nem erről van szó.

Vagy ezzel akarja kompenzálni a kicsinyességét?

Nem értem.

2010. okt. 20. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Savanyú a szőlő?
2010. okt. 20. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Ízlések és pofonok!Lehet sokaknak nem tetszik külsőre, de van valami a belsőjében amire igenis lehet beképzelt!Ismerd meg, és megtudod...
2010. okt. 20. 15:13
 3/9 anonim válasza:
0%
Te meg irigykedsz rá hehe
2010. okt. 20. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szerinted aki jól néz ki, az lehet egoista, beképzelt, mert a fő érték a világban a szépség, a jutalma pedig a jogosultság egoizmusra, beképzeltségre?

Veled sem élnék szívesen együtt. (Hacsak valamit félre nem értettem. Akkor meg kérlek, magyarázd el!) :D

2010. okt. 20. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én ismerek olyan pasit, aki csúnya (tényleg az!), de ragadnak rá a nők, mert elképesztő személyisége van, mindenhez hozzá tud szólni, mégsem okoskodó, kioktató a véleménye.
2010. okt. 20. 15:34
 6/9 anonim válasza:
A külső csak egy dolog, az nem minden...
2010. okt. 20. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Így van, a külső nem minden. Féltékenységről szó sincs.

Igazából ismerem, egy suliba járok vele. A folyosón mindenkinek beszólogat, megjegyzései vannak, próbál menőnek tűnni a társaság előtt.

Nem nem, aki jól néz ki se legyen beképzelt, ne legyen nagy arca.

2010. okt. 20. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de nem alpári módon szólok be, hanem kiforgatva a szavakat, vagy utalgatva. Azt várom, hogy valaki reagáljon rá és azzal jól ellegyek, mert amúgy csak ott bent lenni olyan uncsi. És utálom azt, amit az olyanok csinálnak mint te, hogy nem is próbálnak megismerni, hogy megosszam velük az elméleteimet és elmagyarázzam, hogy mit miért mondok, csak úgy levonnak következtetéseket a semmire.

Nézed Dr.Houset? Neki is nagy arca van és van is mire, ő orvos a sorozatban (mivel kitalált :D) és én ugyanúgy ki tudok magyarázni mint ő, és ha erre képes vagyok miért ne tehetném meg? Nem muszáj ahhoz valakinek lennem. Az meg már más kérdés, hogy nem sok haverom van, mindenkihez bunkón viszonyulok, így kiszűrve az olyanokat akik nem bírják a strapát.

(amúgy hányadikos vagy?)

2010. okt. 20. 21:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, nézem. De azt tegyük hozzá, hogy TE nem alpári módon fejezed ki a véleményed, hanem "kiforgatva". Ez a nagy különbség közted, és a között a személy között, akiről írtam. Olvasd el akkor még egyszer a magyarázatom, és rájössz, hogy egyáltalán nem azzal van bajom, aki értelmesen, kúlturáltan is kitudja fejezni a véleményét. :)

3.os gimnazista vagyok.

2010. okt. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!