Hogy kell enni a fagyit, hogy másnapra biztosan fájjon a mandulám?
Figyelt kérdés
Van itthon egy nagy tégely fagyi és holnaptól egy hétig nem szeretnék suliba menni. Hogy egyem a fagyit, hogy biztos mandulagyulladásom legyen?2010. nov. 28. 23:53
11/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok iskolakerülő. BOOCS. Négyes-ötös tanuló vagyok csak egyszerűen most nincs kedvem sulibamenni, mert fáradt vagyok. Torokfájásom nem lett viszont kijött rajtam az allergia. :D
2010. nov. 29. 06:58
12/17 anonim válasza:
Nincs kedved suliba menni, hát de jó... ._.
13/17 anonim válasza:
ahhoz képest,hogy okosnak tartod magad elég butácska vagy.
Hiába tömöd magad fagyival a mandulád nem fog begyulladni,mert egy baktérium okozza a gyulladást nem a hideg fagyi..Torokgyulladásod elvileg lehet,de ez sem másnap fog előjönni,hanem pár nappal később ha egyáltalán előjön..Függ attól is,hogy mennyire erős az immunrendszered.Minél erősebb annál nehezebben betegszel meg,és ez egy nagyon jó áldás..
DE! tegyük fel,hogy beteg leszel.Gondolod,hogy tök jó lesz,mert egész nap netezhetsz,és nem kell a suliban lenned? Akkor fogod kívánni bárcsak inkább a suliban lennél,mert a láztól,fájdalomtól örülsz ha pisilni ki fogsz tudni menni...
Csak megsúgom,hogy,hogy valamiért ha valaki így akar beteg lenni,általában sose sikerül neki...
15/17 A kérdező kommentje:
igen, de ma hazajöhettem 4. után mert hányingerem van. már tegnap is az volt, aludtam egész délután
2010. nov. 30. 12:53
16/17 anonim válasza:
Biztos romlott volt a fagyi. :)
17/17 A kérdező kommentje:
fagyi? romlott.. aha.
2010. dec. 2. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!