Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnék Ismerkedni Skinhead...

Hol tudnék Ismerkedni Skinhead, Hungarista férfiakkal? 17L

Figyelt kérdés
Ha ismersz Ilyen embert, vagy te is gyűlölöd a hagy ne írjam ki hogy kiket :D akkor Írjatok :D
2010. nov. 25. 09:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

20:36

neked is kéne a szádba egy s más...és akkor lenne tiszta,te elmebeteg!

kinek képzeled magad?!

2010. dec. 5. 12:56
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
egyébként csak azért,mert nektek nem tetszenek ezek a "csúnya skinheadek" miért kell itt szídni őket?nem lehetne a kérdésre válaszolni?
2010. dec. 5. 12:58
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
mert a kérdés f*szság már nem azért... hol lehet skinheadekkel találkozni? namégis... erre nem lehet hasznos választ adni ha neki nem jó a koncert és a kocsmák, de az pedig nyilván magától is eszébejutott.
2010. dec. 5. 13:27
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Szia rám illik a leírás :D ha gondolod elküldöm mailben az msn címem. A sok agymosott idiótával meg ne foglalkozz egy percig se :D nyilván jobban örülnének ha cigányokkal szeretnél ismerkedni azzal tuti nem lenne bajuk. 17F

Kitartás!

2010. dec. 6. 21:41
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok köszönöm a kommentárokat:D már aki normálisan tudott válaszolni:)

13:27 <-> Üdv képzeld eszembe jutott csak hát arra te nem gondolsz hogy esetleg az oldalon is vannak ilyen stílusú emberek és a kérdést meglátva komment-ben írhatnak... mint ahogy az utánad következő kedves komment író tette

UI: Szeretném ha írnál nekem:D... Köszi

KITARTÁS!!!

2010. dec. 7. 16:04
 26/29 anonim válasza:
85%

Ezt nagyon szeretem mikor olyan témába mennek bele az emberek,amit nem érthetnek meg,de írják a hülyeségüket. :D

nyugi skin/hungarista leányzó, azért írnak ide mert elfogyott a segély és/vagy a kárpótlás, és hideg van a falopáshoz.

hol találhatsz??én ahol lakom a helyi rock klubba gyűlünk össze.

2010. dec. 8. 22:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem öltözködöm úgy mint egy Skinhead, de fejben teljes mértékig velük vagyok a sok idióta demokrata agymosásban szenvedő hülyével meg ne foglalkozz! Szebb Jövőt!! 14/88
2010. dec. 27. 19:57
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Úristen!!Szebb jövőt?14/88?Te se lehetsz több 15-nél...
2010. dec. 28. 22:39
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

"Úristen!!Szebb jövőt?14/88?Te se lehetsz több 15-nél..."

Te meg ha csöndben maradsz bölcsebb maradtál volna!

2011. ápr. 23. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!