Hol tudnék Ismerkedni Skinhead, Hungarista férfiakkal? 17L
Figyelt kérdés
Ha ismersz Ilyen embert, vagy te is gyűlölöd a hagy ne írjam ki hogy kiket :D akkor Írjatok :D2010. nov. 25. 09:16
11/29 anonim válasza:
az is téged minőősít, és akkoris primitiv, ugyhogy olymindegy:D
12/29 anonim válasza:
Beteg az agyad, az tuti!!
Apád-Anyád megtudná ezt, agyonverne!!
13/29 A kérdező kommentje:
Te csak azt hiszed:D am ha nem tetszik a kérdésem akkor vagy ne írjatok ilyen kommentárokat vagy ne net harcba ugassatok ha megkérhetem:) hanem személyesen mondjátok az arcomba köszi:D
2010. nov. 26. 07:37
14/29 anonim válasza:
Ne is foglalkozz velük valószínűleg ilyen fehércigány/félcigány tv2 függő barmok akik csak a pákót szeretik meg a többi agyatlan barmot
15/29 A kérdező kommentje:
Köszi:D Látom vannak még értelmes emberek:D
2010. nov. 26. 19:05
17/29 anonim válasza:
11-25 09:27-neked mi köze hozzá,hogy kivel akar barátkozni?
amugy skinhead koncerteken sokat láthatsz!de komolyan!
18/29 anonim válasza:
11-26 16:36-igazad van XD a sok "celeb" agyukra ment!
19/29 A kérdező kommentje:
mennék én koncikra:D csak az a baj hogy olyan egy cig.nyokkal teli helyen lakok hogy itt nem nagyon vannak ilyen koncertek:(
2010. dec. 4. 18:22
20/29 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Te csak azt hiszed:D am ha nem tetszik a kérdésem akkor vagy ne írjatok ilyen kommentárokat vagy ne net harcba ugassatok ha megkérhetem:) hanem személyesen mondjátok az arcomba köszi:D
Neked kisanyám más kéne az arcodba,de telibee./:
Jó hogy nem írod ki rögtön az msn címedet.
A következő mi lesz?Bérgyilkosokkal ismerkednék,mert azok olyan "menők"?
Szóval van barátod.3-asban akarjátok csinálni?
Örülne ha ezt tudná.
Férfiakkal kifejezetten..Vannak nők is,mármint hungaristák bizonyára.De te már rögtön a fütyköst keresed.
Naa sok sikert.(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!