Mit csinálnátok? (bővebb lent)
Nekem mindig az a szokásom, hogy aki mellett sokáig ülök vagy az évben sokat beszélek, akkor karácsonyra adok neki valamit... Most fizikán ül mellettem a fiú és sokat szoktam neki segíteni, tehát elég jóba vagyunk... (senki ne értse félre, csak baráti alapon) és így illő lenne valamit adni neki, nem? Viszont a barátnőim azt mondják, hogyha adok, simán félreérti és azt hiszi, bele vok zúgva... Most nem tudom, hogy adjak vagy ne??? Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Ha adnátok, akkor mit?
14/L
Első: oké, de hogy mondjam meg: "Boldog karácsonyt, ezt azért kapod, mert mellettem ülsz fizikán."????? Vagy hogy gondolod?
Második: hát azért nem a legkedvesebb..... csokit bizti hogy adok, a plüssmaci szerintem nem lesz, hanem valami más.... mert a plüssmaci eléggé félreérthető, akkor is, ha az van ráírva, hogy a legkedvesebb barátomnak.....
15:48: hát jó, de eddig mindig lányok ültek mellettem!
15:56: Melyik isibe jársz??? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!