SOS! Hogy betegedjek meg egy nap alatt?!!
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 14:56
11/24 A kérdező kommentje:
nem tudják,csak nem hiszik már el....volt már ijen...párszor már megcsináltam!!!am.muszály h beteg legyek!!!
2010. nov. 21. 15:13
12/24 anonim válasza:
nem, nem muszáj
mi meg holnap 2 versből is felelünk, de egyiket sem tudom, de meg fogom tanulni holnapra, mert szánok rá fél órát
holnapig neked is van még fél órád ha nem tévedek, csak annyit kell tenned, hogy leülsz és olvasgatod a tanulnivalót és fejből visszamondod, ez most komolyan olyan nehéz lenne?
13/24 A kérdező kommentje:
jah,csak az a baj h azt se toom h miből írunk mert angliában voltam és előző héten jöttünk meg de azt mondták h nekem is kötelező megirni a tz-t!!!nagyon köcsögök a tanárok és semmiből semengednek egy kicsit sem!!!
2010. nov. 21. 15:19
14/24 anonim válasza:
ha tz akkor gondolom abból amit eddig tanultatok, szóval a legutolsó lecke vagy mi
15/24 A kérdező kommentje:
de nem értem,+ott sem voltam amikor vettük az anyagot
2010. nov. 21. 15:23
16/24 anonim válasza:
akkor mondd meg a tanárnak, hogy nem tudod ezt az anyagrészt és ha megíratja akkor panaszkodj az ofődnél vagy szüleidnél
17/24 A kérdező kommentje:
mármegvolt,de nem hatott,azt mondták volt elég időm pótolni...de nem volt
2010. nov. 21. 15:37
18/24 anonim válasza:
Tört el az ujjadat! egyszerű két kanalat veszel belerakod az ujjadat közéjuk és rácsapsz egyet..márt kész is:)
19/24 anonim válasza:
Tedd bele az ujjad egy krumpliba mikor alszol, és mikor felkeltél csak meg kell mozdítani az ujjadat és reccs.
Állítólag működik, mert a krumpli kivonja a kálciumot az ujjadból, és ezért könnyebben el lehet törni, de azért még fáj, ezért én még nem próbáltam ki.
20/24 A kérdező kommentje:
azta! kösz,ezt még nem is hallottam!!!tök király!ezt biztos h kipróbálom! nagyon köszi, biztos h igazad van, mert ha valamit elsóznak,abba is krumplit kell rakmi mert az felszívja!!!erre még nem is gondoltam!!!Kösz!!!!
2010. nov. 22. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!