Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Így lehet sztár az ember?...

Így lehet sztár az ember? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elörre bocsánat a helyesírási hibákért! Ezért nem kell kioktatni!!

Na szóval.. azt gondoltam hogy barátnőm híres szeretne lenni és én akár megtehetném hogy sztárrá váljon...

Úgy lenne elösször is, facebook-on ilyen sztároknak( Selena Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato) fanjait(ismerőseit) bejelölné mindet. Így neten nagyon híres lenne... Aztán következne a youtube.. Feltennénk egy videót ahol ÉNEKEL... Ha nem lesz jó az ének akkor az ismerősömmel megszerkesztenénk (mert ő egy bandának a menedzsere(BNF)) mert jóban vagyunk vele és ő ért ezekhez... meg aztán mindegyik sztárnak megvan csinálja a hangja szóval nem lenne nagy tragédia... És mivel már a facebookon elég ismert azután youtube-n is az lenne és valaki lehet szívesen menedzserelné... Justin Bieber is így lett híres emlékeztek?? Csak ú facebookot nem használt... csak youtube-n fedezték fel.

Ti mit gondoltok? Jó ötlet? Megpróbálhatnánk? Ki tudja lehet pont ettől lehetne egy Hollywood-i sztár! Lehet aztán nem csak vele csinálnánk ezt hanem velem is...

Kérlek ne válaszoljatok olyat, hogy "írni se tudsz", "biztos kicsi vagy és ezért szeretnél ilyet csinálni", "szánalmas vagy" stb...

Köszönöm az értelmes válaszokat előrre is!!!

2010. nov. 19. 20:59
 1/6 anonim válasza:
Én szerintem nem kell feltétlenül énekesnőként sztárrá tenned, mert azt nem írtad, hogy pontosan ő mivel szeretne híres lenni. Főleg, hogy amit csinálnátok csalás lenne és úgy már nem biztos, hogy kellene bárkinek is. Én se szeretném, hogy egy olyan ember képviselje Magyarországot aki csal. Szerintem keress benne olyat amivel sikeres lehet.
2010. nov. 19. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit... szerintem színésznek jó lenne de mit csináljunk hogy amerikában lehessek színész? oda kéne kimenni? 1% esélye van egy magyarnak hogy pl. egy disney filmben szerepeljen :S
2010. nov. 19. 21:16
 3/6 anonim válasza:
Szia! Sztem semmi baj a helyesírásoddal!!! Szerintem, ez nem valami jó ötlet, meg egy kicsit csalás is, szóval tényleg kerress olyat amiben jó... Van egy amerikai barátnőm, aki híres, ő engem is sztárrá akar tenni,l m,ert nagyon szeretném...ha érdekel, írj, és többet is mondok erről...
2011. jan. 4. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy akinek meg van csinálva a hangja, azt nem tudom becsülni. Mindegy nekem, milyen formában lett sztár, de képtelen vagyok komolyan venni egy ilyen embert. Az ötlet nem rossz, vagyis nem tudom igazából, de ez a rész nem tetszik.
2012. szept. 29. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként, utolsó: de, van benne helyesírási hiba, pl.: az előre szó az 1 r. Ez nem a kérdezőnek ment kioktatásul, hiszen kérte, hogy ne, és tényleg nincs annyi, csak úgy mondom az előzőnek.
2012. szept. 29. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert ezt kétszer is írtad így.
2012. szept. 29. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!