Twilight saga vagy Harry Potter?
NANA hogy a Harry Potter..most igy utolag a Twilight SAGA-T Bun volt megnezni...
16 L
Hat fiuk-lanyok SZANALMAS ez a leblamalas, ami itt folyik...
Olvastam HP-t meg Twilight Sagat is.... Oszinte leszek, mivel en eleg erzelmes tipus vagyok, ezert a twilight saga tetszett jobban. Es igen, szerintem is inkabb lanyoknak valo, ellenben a HP-rel, ami lehet, hogy "unisex", de inkabb a fiuk kedvelik. Mig ha ugy veszitek a Twilight az onzetlen szerelemrol szol, a HP meg inkabb ilyen vegyes tal, mindenrol kicsit... Hp bol azt hiszem 4 reszt olvastam... Es megmondom oszinten mikor meghallottam, hogy 7 reszes ki voltam akadva, hogy hova akarjak ezt az egeszet nyuzni.... De mindegy az a FONTOS, hogy olvasson az ember valamit, es en becsulom azt, aki tenyleg konyveket olvas a sok hulye jatek helyett. Ugyhogy ne blamaljuk le a masikat, mert HP vagy Twilight fan...
U. I. nagyon sokan beleesnek abba a godorbe, hogy megnezik a filmeket es azok utan alkotnak velemeny... HIBAS a konyvet kel elolvasni. Ha tetszik, akkor tetszik, lehet elovenni a tobbi reszet is.... 20/L
Elolvastam az Alkonyat könyveket is.
Egy rakás szar az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!