Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Twilight saga vagy Harry Potter?

Twilight saga vagy Harry Potter?

Figyelt kérdés
Na,kinek,melyik tetszik jobban?:)
2010. nov. 19. 15:10
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
aki azt irta ,h aki a twilightot szereti 10 eves az IQ ja , azt egye meg a francos fekete fene.Senki nem beszelt itt szidalmakrol , csak egy olyan ember akinek az agyi kapatitasa nem nagyobb 2 kb-nel.prsz milyen valaszok,jaj ki szeretheti a hp-t?Hisz az kicsi hisztis 5 eveseknek talaltak ki
2010. dec. 22. 14:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt nagyon szeretem. Mindkettő ugyanúgy vonz, de talán a HP kicsit jobban :)
2011. jan. 1. 21:11
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

NANA hogy a Harry Potter..most igy utolag a Twilight SAGA-T Bun volt megnezni...

16 L

2011. febr. 15. 06:25
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
HP forevőr
2011. márc. 1. 09:43
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szánalmasm, hogy leszavazzák itt azokat, akik szarnak tartják az Alkonyatot. Pedig nekik van igazuk?
2011. okt. 8. 12:46
 26/32 anonim válasza:
Twilight!!!! :D
2011. nov. 24. 16:28
 27/32 anonim válasza:
szerintem a harry potter sokkal jobb és izgalmasabb!!!!!!!!!!az alkonyat első két része még jó de utána uncsi lesz!először szerettem az alkonyatot is de hamar meguntam!!!!
2012. márc. 4. 15:44
 28/32 anonim válasza:

Hat fiuk-lanyok SZANALMAS ez a leblamalas, ami itt folyik...

Olvastam HP-t meg Twilight Sagat is.... Oszinte leszek, mivel en eleg erzelmes tipus vagyok, ezert a twilight saga tetszett jobban. Es igen, szerintem is inkabb lanyoknak valo, ellenben a HP-rel, ami lehet, hogy "unisex", de inkabb a fiuk kedvelik. Mig ha ugy veszitek a Twilight az onzetlen szerelemrol szol, a HP meg inkabb ilyen vegyes tal, mindenrol kicsit... Hp bol azt hiszem 4 reszt olvastam... Es megmondom oszinten mikor meghallottam, hogy 7 reszes ki voltam akadva, hogy hova akarjak ezt az egeszet nyuzni.... De mindegy az a FONTOS, hogy olvasson az ember valamit, es en becsulom azt, aki tenyleg konyveket olvas a sok hulye jatek helyett. Ugyhogy ne blamaljuk le a masikat, mert HP vagy Twilight fan...

U. I. nagyon sokan beleesnek abba a godorbe, hogy megnezik a filmeket es azok utan alkotnak velemeny... HIBAS a konyvet kel elolvasni. Ha tetszik, akkor tetszik, lehet elovenni a tobbi reszet is.... 20/L

2012. dec. 15. 12:07
 29/32 anonim ***** válasza:
91%

Elolvastam az Alkonyat könyveket is.

Egy rakás szar az egész.

2012. dec. 15. 17:21
 30/32 anonim válasza:
Erdekes :)) ha en egy konyvet a te szavaiddal elve "szarnak" tartok, akkor azt el sem olvasom :))) na hoppacska...
2012. dec. 24. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!