Twilight saga vagy Harry Potter?
Természetesen te :)
Én se fikáztam, viszont leírtam, hogy ki az olvasó/nézö tábora.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,csak kíváncsi voltam véleményekre,semmilyen háborút nem akartam ezzel elindítani!:P:D
Az előzőnek,egyébként először Alkonyatot akartam írni,csak aztán arra gondoltam:Mi van,ha vannak olyan hülyék,akik csak úgy ismerik,hogy Twilight:D:)
Ezért lett Twilight saga:DPersze van aki azt mondja erre:És akkor mi van?Aki ezt nem tudja,vessen magára,istenemXD
De én azért megpróbáltam az ő szemszögükből nézve,mert hát velem is megtörténik,hogy egy csomó alap dolgot nem tudok:D
És igen,természetesen a kettőt össze sem lehet hasonlítani.Nekem a HP könyven is meg filmben is tetszett,az Alkonyat csak könyvben.Szóval én személy szerint HP párti vagyok:)
Köszönöm a válaszokat,még várom a további véleményeket:)
Előzőnek:
Fúúú,én tökéletesen egyetértek veledXD
Patiszon - :D - nekem sem tetszett a filmben,de maga a történet jó.
Meg asszem máskor már nem törődök azzal,hogy ki tudja hogy a twilight az az alkonyat,és ki nem,akkor is magyarul írom ki.Már én is nagyon unom,hogy minden angolXDXD
Köszönöm véleményedet:)
Harry Potter:))) 14 évesen olvastam az első részt, amikor kijött Magyarországon, anno tíz éve, és az egész kamaszkoromnak meghatározó könyvévé vált, jaj, annyira vártuk mindannyian, amíg könyvben is kijött egy-egy új rész:))) asszem mindörökre ez marad a kedvencem. Ja, és a nő aki írta marha művelt és intelligens, még az egyetemi tanáraimnak is ez a véleményük (ókori vallástörit tanulok)
Alkonyat sajna igénytelen - az volt az érzésem közben, hogy a nő elbagatellizált olyan fontos kérdéseket, amik bonyolultabbá tették volna a cselekményt - nagyon szerencsés véletlen, hogy nem égnek el napfénynél (mert nehéz lett volna, ha csak éjjel találkozhatnak a főszereplők), hogy épp nem isznak embervért (mert ez leegyszerűsíti az erkölcsi aggályokat), hogy vérfarkasok csecsemőkbe is beleshetnek (de szépen jött ki a végén így), hogy Bella vámpírként természetesen azonnal önuralommal és mindenféle szuper erőkkel bír, hogy a csaj apja persze hallani se akarta a történetet, inkább szemet hunyt minden fölött... és még lehetne sorolni. Idegesítően primitív megoldások, semmi bonyodalom, és mindent ki lehetett előre találni, annyira egyértelmű volt minden. Szóval elég igénytelen volt ez a könyvsorozat. Ha nem lenne a Patiszon-gyerek, negyedekkora sikert sem ért volna el.
előzőnek:
igen elgondolkodtató,amit írtál,köszi válaszodat!:)
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.Az első 3 könyv tetszett, bár a new moon valami iszonyat nyálasra sikeredett.A hajnalhasadásból az írónő pedig pont a lényeget felejtette ki, az akciót és a feszültséget.Nagyon leakarta zárni a sorozatot, és a végén nekem már kérdezz-felelek érzésem volt olvasás közben.Jött egy felmerülő bonyodalom/probléma és a következő 1-2 oldalon már meg is adta rá a választ.Nem hagyta az olvasót izgulni:D
Szóval én Harry Potter párti vagyok bár sztem az utolsó könyv itt is kicsit el lett nagyolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!