Mit tegyek? Beszéljek/beszéljünk vele?
Sziasztok.Egy kicsit zavaros ez a téma,de nem tudok máshoz fordulni..
Na szóval.Egy kilencedikes diák vagyok.Jó körülmények között vagyok iskolában,minden tanár aranyos,kedves,segítő kész,KIVÉVE EGYET!A testnevelés tanárom.
Testileg bántalmazza a gyerekeket,teljesen ok nélkül.
Például: osztálytársam óráról ki szeretett volna kéreckedni wc-re a tanárúrtól..tanár úr fogta magát,pofán verte.
Ha nincs ott a testnevelés felszerelésed,vagy hasba vág,vagy tökön rúg.Ordibál egész órán mint a fába szorult féreg..ha 2. helyett véletlen a 3.sorba állsz,ordibál,és már közel van az ütéshez is.Egyszerűen rettegek a tesióráktól.Engem még nem bántott,csak szóval,de amikor meglátom azt a tanárt,görcsbe rándul a gyomrom.És tudjátok mi a sz@r az egészbe?Hogy az igazgató,és a tanárok tűrik,hogy testileg bántja a gyerekeket.
Ja és hogyha 1 perccel később öltözöl át,bezár az öltözőbe.
Kérem a segítségeteket,nem tudom hogy mit tudnék/tudnánk tenni.Hozzászólni nem merek,mert normálisan nem tud visszaválaszolni..
Előre is köszönöm a válaszokat,segítségeket!
15/F.
Szüleink tudják,de nem szólnak semmit.Áááá.
Ha a telefont meglátná az órán,orrba is verne minket.
Hát az ügyek miatt még szülőt nem láttam a suliban.
Mondom hogy attól a tanártól retteg az egész iskola..a szülők nem tesznek semmit,a tanár eltávolítása érdekében.
S a tanárokat meg nem érdekli az egész,jót röhögnek rajta hidd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!