Hogy tetszenek ezek a képek?
Figyelt kérdés
Különböző helyeken fényképeztem mindegyiket, és én is szerkesztettem néhányat.
2010. nov. 13. 16:03
1/15 anonim válasza:
Mivel nem én vagyok a képeken ezért nem tetszik :)
2/15 anonim válasza:
Nekem tetszenek Főleg a 2. és az utolsó.
A többi is jó.
5/15 anonim válasza:
hát közel sem profi, de még biztos gyerek vagy, úgyhogy elmegy...
7/15 anonim válasza:
Szépek, ügyes vagy, de sztem még kicsit gyakorolj és akár profi is lehetsz, ha ez a célod :-)))))) Én is nagyon szeretek fényképezgetni meg szerkesztgetni :-)))
8/15 anonim válasza:
Rakd őket ide föl és itt elfogulatlan véleményt kapsz szintén hobbyfotós társaktól.Amúgy a képek nem rosszak,látszik hogy van érzéked a dologhoz,azonban sajnos a kezdők bizonytalansága is látszik rajtuk.
Egy Nikon coolpix L22-esben ennél sokkal több van.Kár volt még photoshoppal is beleturkálni! A kevesebb jelen esetben több lett volna!!Az út jó amin elindultál!!
9/15 A kérdező kommentje:
2010. nov. 15. 14:31
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó leírnád nekem hogy hogy lehetne jobban kihasználni? Egyébként szépen eltaláltad hogy milyen fényképezőgépem van!
:)
2010. nov. 15. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!