Mit lehet tenni indoktalan ncore warn esetébe?

Szia!
Sajnos az nCore úgy működik, hogy a staffnak mindig igaza van. Ha nem, akkor is. Mást nem tehetsz, mint hogy megvárod, hogy lejárjon a figyelmeztetés.
Nekem még szerencsére soha nem volt warnom, de gondolom ha megvonták a letöltésed, akkor prémiummal az is feloldható. Nekem csak HNR túllépésem volt háromszor a tíz éves tagságom alatt. Az utolsót én is indokolatlannak éreztem, amit jeleztem feléjük, és természetesen kimagyarázták, hogy már pedig az jogos, szóval kénytelen voltam megvárni, hogy leteljen az 5 nap. Nem akartam vitatkozni velük, nehogy megszüntessék a hozzáférésemet, mert sajnos képesek rá, és az ottani moderációból ezt ki is nézem.

Ne írj többet senkinek, és felejtsd el. Egy figyelmeztetésből még semmi nem lesz, de ha elkezdesz pattogni, akkor még bannolni is fognak. Pont annyit ér egy ilyen warning, mint az osztályfőnöki figyelmeztetés az ellenőrzőben. Ott van ugyan, nem érdekel senkit és nem lesz következménye sem, ha nem folytatod és provokálod ki a következő büntetési szintet.
Engedd már el ezt a témát, minden figyelmeztetés automatikusan elévül 1 év után, és a hatása is maximum 4 hétig él. Utána olyan, mintha nem is lett volna.
#4: Ez nem így működik. Ha lekorlátozod a kliensed és nem töltesz fel, a többi kliens látja és neked sem fognak forgalmazni. Nem hülyék találták ki a rendszert.

#7 ez nyilvan ugyanaz a szerencsetlen aki moderator akart lenni de elutasitottak, majd nekiallt hisztizni hogy de igenishogy o megerdemel meg egy eselyt.
A staff helyeben nem warn-t adnek ezek utan, hanem permaban-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!