Bannoltak bithorlórol nem megfelelő nickname miatt, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
3 év használat után egyszer csak egy e-mailt kaptam, hogy törölték a felhasználómat, és hogy változtassak nicket.
Itt ez e-mail: [link]
Ez szép és jó, de mivel törölték a fiókom, ezért (én legalábbis nem tudok megoldásról) nem tudom megtenni ezt.
Valakinek valami ötlet?
Azért is gondolom hogy van megoldás, mert ezt tartalmazta az e-mail: "Válts nicket!"
2021. febr. 1. 15:27
1/6 A kérdező kommentje:
Ui.: A tesómnak is van egy fiókja, ha esetleg ezzel lehetne elérni valamit a bithorlon belül
2021. febr. 1. 15:29
2/6 anonim válasza:
Készíts nápolyi palacsintát. Nagyon finom tud lenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Máris :D
2021. febr. 1. 16:20
4/6 anonim válasza:
Haha, 4-en lepontozták a válaszom, de válaszolni egyik sem tudott. :D
Egyébként biztos hogy a bithorlo.banner@gmail.com a bithorlo email címe? Mert ilyet kb bárki regisztrálhat.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen biztos, ahogy az is hogy letörölték.
Több jelszóváltoztató e-mail is jött erről, amit én kérvényeztem.
Nem tudom mi a megoldás :/
2021. febr. 1. 19:40
6/6 anonim válasza:
egy hulladék az egész tracker fosvezetőséggel, nem kár érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!