Miért nem tudom kiverni?
Figyelt kérdés
Láttam egy sokkoló videót, amin egy súlyos baleset történt. Azóta folyamatosan eszembe jut, még akkor is, amikor nem akarok rá gondolni. Zavar, hogy ennyire beégett a kép a fejembe. Miért történik ez, és mit lehet tenni ellene?ápr. 5. 20:34
3/7 anonim 

válasza:

Vonatkoztasd el tőle a gondolataidat. Sokan láttak már csúnya dolgokat, ezen kár kiakadni. Én is láttam már egyet s mást, személyesen. Mi lenne, ha az ISIS felvételit nézegetnéd, például amikor átmennek egy tankkal egy élő emberen, de a lefejezések, kivégzések sem gyengébbek. Szép dolog? Nem. Van ilyen? Van. Szerinted milyen érzés halottakat vagy súlyos sérülteket kiszedni egy roncsból? Gondolod, hogy csak körülötted és a mimóza lelked körül forog a Föld? Ha pedig mentális problémáid vannak, akkor fordulj pszichológushoz.
4/7 anonim 

válasza:

No, én meg súlyos baleset szemtanúja voltam. Kisfiút ütöttek el zebrán közvetlen előttem. Ott voltam a Dózsa György úti súlyos balesetnél. Nem vagyok érzéketlen, de nem rázott meg.
A szüleim megsérültek egy buszbalesetben. Volt két halott. Azért nem ők, mert a hőség miatt átültek máshova. Nem kísértette őket. Nem voltak rémálmaik.
El kell ezeket engedni. Több millió ember hal meg naponta, és nem mindegyik "szépen".
5/7 anonim 

válasza:

Ha "kiheverni"-t akartál írni, akkor idővel kihevered, elmúlik.
Ha önkielégítés "kiverés" közben ez a kép jut eszedbe és ezért nem tudsz önkielégülni, akkor nézz egy szexfilmet, csinos nők fényképét...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (Látom néhányan félreértették, úgy értettem a kiverést, hogy kiverni a fejemből.)
ápr. 9. 20:19
7/7 A kérdező kommentje:
De amúgy már sikerült kiheverni.
ápr. 9. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!