Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha 7év után újra...

Mit tegyek ha 7év után újra felbukkant a plátói szerelmem es azóta nem tudom kiverni a fejemből?(35N)

Figyelt kérdés
Régebben szinte bele voltam zúgva ebbe a srácba akivel egy edzőterembe jártunk.soha nem beszéltünk személyesen,de mindig is különcnek es titokzatosnak láttam.èn majdnem 7evvel idősebb vagyok nàla es akkoriban ez úgy nézett ki,hogy ő 22eves volt míg én 29. 2napja felbukkant a teremben 7ev után,először meg se ismertem mire leesett,hogy basszus ő az es már 29eves én pedig 36leszek,viszont így mar nem tűnik soknak.azóta folyton ő jár a fejembe,hihetetlen hogy ilyen hatással van rám még mindig.fogalmam sincs mit tegyek .sajnos szerintem kinn dolgozik amúgy

#plátói szerelem #Règi szerelem
aug. 25. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Első sorban elegyedj vele szóba,régen nem láttalak,hogy megváltoztak stb.

Persze csak ha nincs pasid mert ugye nem szép dolog.

aug. 25. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Szingli vagyok,viszont fogalmam sincs,van e valakije.Az a baj nehéz így szóba elegyedni vele mikor régen se beszéltünk soha.Azt láttam hogy ő is megismert mikor jött be a terembe,mert nézett a fejembe,nekem csak utána esett le honnan olyan ismerős mikor odalépett a haverjahoz
aug. 25. 18:14
 3/4 mindentudó99 ***** válasza:
Lehet hogy anyakomplexusa van és akkor szerencsével jársz
aug. 25. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as: a kor nem számít.
szept. 7. 06:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!