Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire idegesítő na meg ennyire pofátlan?

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves csaj a suliban,de ahogy viselkedik....Mindenkiben hibát kap, ma pl. valaki ránézett és úgy elkezdett pattogni,hogy mivan olyan rajta ami nem tettszik és minek nézi őt, vagy pl. minek nézel a nagy fogaiddal naa?? Pedig ő nézett a lányra. Más példa: Beáll egy csaj elé a suliban és kezd ott is nagyhangosan az idegesítő hangjával ordítani,hogy mit nézi aseggét és ha akarja már tapogathatja is. És mondta a csaj,hogy ő nem lezbi...és erre : én sem vagyok az, azt akarod,hogy megtépjelek?? Na ilyeneket művel. Mindenkit idegsít, és ha visszaszólsz akkor...még nagyobb balhé..így oda se figyelünk amikor ilyeneket vág afejünkhöz...de egyszóval UTÁLATOS. Jah és azt hiszi ő az osztálya legmenőbb csaja..pedig egyáltalán:S

Nektek erről mi a véleményetek?

2010. nov. 10. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerős. Egy félméteres négerfasz menten megoldja a problémát.
2010. nov. 10. 15:09
 2/9 anonim válasza:

Addig csinálja, ezt míg valaki be nem húz az arcába egyet!!

Te miért nem teszed meg???

Meg kell alázni, hogy vissza vegyen az egójából!

2010. nov. 10. 15:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Velem nem nagyon foglalkozik,de azért,mert ritkán találkozunk,SZERENCSÉRE! csak annyira idegesít mindenkit az ilyen szövegelésével ..:$
2010. nov. 10. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Jajj csak nem Móriczos vagy? mert akkor Dézsiről van szó :D
2010. nov. 10. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem róla beszélek..De úgylátszik nem ő az egyetlen:S

De én nem tudom felfogni otthon a család,hogy bírja?

2010. nov. 10. 15:23
 6/9 anonim válasza:
Lehet otthon kisnyuszi!
2010. nov. 10. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok a Móriczos csaj... nekem már utóbbi időben egyik fülemen be, a másikon ki...össze kell beszélni a többiekkel..hátha betörik a drágának a csőre.. :)
2010. nov. 10. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én arcbavágnám.. Nem szeretem az eröszakot, de az ilyen elhallgatna legalább...

16/L

2010. nov. 10. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Legszívesebben én is!
2010. nov. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!