Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A napokban hallottam erről az...

A napokban hallottam erről az alvásparalízises dologról és sztm velem is megtrötént meg megtörténik de nem vagyok biztos benne így szeretném ki kérni a véleményeteket hogy ez az vagy sem?

Figyelt kérdés

Tehát 2-re emlékszem kb. teljesen. (Mindegyik kis koromban történt)

Az egyik az volt,hogy még a szüleimmel aludtam és az ajtó felett volt egy fekete árny éreztem,hogy a hátamon fekszem apukám mellettem stb de közbe nemtudtam sem mozogni sem pedig beszélni. Lényegében egyszer csak az a fekete lény rám ugrott és síkitani akartam de nemtudtam. Majd pedig felébredtem.

A második az pedig az volt,hogy akkor már a saját szobámba aludtam. Tesóm szólt anyának már nem emlékszem pontosan hogy mit és akkor egyszer csak azt éreztem,hogy valami féle nő hirtelen kihúzta az ágyamat és én úgymond az álmomban orditottam anyának és oda futott hozzám,meg elkezdett nekem beszélni hogy nyugodjak meg meg minden. Viszont mozdulni ott sem tudtam. Néha néha szoktak olyanok lenni hogy még nem alszok és akkor így hirtelen mintha egy álomba lennék de érzem,hogy az ágyamban fekszem satöbbi szintén nemtudok mozdulni elöttem történnek a dolgok de így semmi félelmetes általában és egyszer csak felébredem. Szerintetek ez lehet alvásparalízis vagy csak szimplán rossz álmok?

márc. 28. 18:00
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
16%

Az alvàsi paralízis az alvàs normàlis része, remélem tudod.

Az, h rosszat àlmodtàl közben, egy màs tészta.

márc. 28. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 Az alvásparalízis abban az esetben az alvás normális része, amíg ezalatt nincs tudatánál az ember. És egy alvásparalízis (volt már részem számtalanszor benne) nagyon különböző egy álomtól. Egy álom során kikapcsol valamelyest a tudat, alvásparalízis során viszont teljesen éber. És az nem egy vicces dolog, amikor a mozgásképtelenségtől beparázik az ember, és elkezd kvázi hallucinálni.
márc. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!