Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik Lisa új albuma,...

Hogy tetszik Lisa új albuma, az Alter Ego?

Figyelt kérdés
Hello Blinkek, kpopot kedvelő emberek! Hogy tetszik Lisa Alter Ego albuma? Nekem egy kicsit fura, de pl a Dream és a FUTW nagyon bejön és a Lifestyle is . A többit egy csomószor hallgattam, de még mindig nem annyira tetszenek. Ti mit gondoltok? Haterek, kíméljenek meg a hate kommentektől.

márc. 25. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint blackpinkrajongó, tetszettek a dalszövegek, meg szerintem nagyon minőségi is lett. Sajnos nem az én ízlésem kifejezetten, de ez nem jelenti azt, hogy rossz. Lisa-nak ilyen a stílusa, szóval örülök hogy végre jobban kifejezheti magát és ez egy albumban nyilvánult meg. Nekem személy szerint a Ruby jobban tetszett, de mindenkinek más az ízlése.
márc. 25. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🥰 A Ruby nekem is tetszett.
márc. 26. 11:11
 3/5 anonim válasza:
Nekem is bejön, leginkább azok amiket te is mondtál, de a New Woman és a Born Again is nagyon tetszik még!
márc. 27. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! A Born Again nekem is tetszik, csak régebben jött ki, ezért nem számítottam bele az Alter Ego-ba😅 De rájöttem,hogy rajta van az albumon
márc. 30. 19:44
 5/5 anonim válasza:
100%
IMÁDOM,nagyon jó lett❤️
ápr. 21. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!