Ehezz a PI coinról valakinek van valami infója?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy mostanában hallottam megint erről a PI coin dologról, és emlékszem, hogy én is csináltam még ezt 2-3 évvel ezelött, bejelentkeztem és láttam, hogy van egy szép nagy összegű pi coinom, először is ezt a KYC dolgot kéne valahogy megoldanom, mert bármikor rányomok akkor azt írja nincs szabad helyük vagy mi. Na mindegy, mert ugye ezt a Kriptovalutát valahogy pénzzé kéne tenni. Ekkor jött a második dolog, hogy egyik kriptopiacon nem lehet eladni, sem venni ezeket. Az egész mostmár csak kamunak tűnik. Viszont láttam egy magyar srácnak az instavideóját, hogy ő ténylegesen eladta a coinjait. Örülnék ha lenne akinek sikerült, és tudna segíteni. Köszönöm!márc. 23. 14:04
2/3 anonim válasza:
Hali
Én is most csinálom ezt a Pi dolgot. Az OKX-en el lehet adni a Pi-t. Érdemes regisztrálni oda
3/3 bazsi003 válasza:
Play Áruházból le lehet tölteni. Én bízom benne hogy nem rossz. Ha beaktiválod a "bányászatot" utána be tudod zárni az alkalmazást nem kell hogy fusson a háttérben. Kódot én nehezen találtam hozzá és már az is inaktív viszont ez az enyém ez jó: bazdi003
Ingyen le lehet tölteni az appot és már 280 Ft körül van egy Pi amiért igazábol nem kell csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!