Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pottyantós wc használata,...

Pottyantós wc használata, mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm lehívott a nyaralójukba most hétvégére. Nemrég értünk le, azt azonban elfelejtette közölni, hogy bent a rendes wc most nem annyira használható (max. pisi), így a kinti pottyantós marad mint alternatíva.

Nekem meg már alakulgat egy nagy wc... Mire kell figyelni ha használnám? Főként higiéniai szempontból.

Eléggé ódzkodom tőle, várom a tippeket vagy hogy ti mit tennétek...

tegnapelőtt 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne ess bele, ennyi. Ugyanúgy funkcionál mint bármilyen illemhelyiség, csak itt nincs elvezetve a cucc. Ha szerencséd van, még komfortosra is meg van csinálva (pl. van WC-ülőke, nemcsak egy lyuk egy deszkán).
tegnapelőtt 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Néha a wc ülőkét át kell törölni domestos-os vizzel és kb ennyi. Bemész, elvégzed a dolgod és kijössz. Nyilván ma már jobb a benti wc. De nagyon sok tanyán még kinti wc. Nekem is csak az van. Sose kaptam el semmi nyavaját tőle. Nem kell félni. Ja és ahogy előttem írták: Ne ess bele 😆
tegnapelőtt 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehet beleesni?? Egy ember nem fer at a lyukon
tegnapelőtt 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
A lyukon nem tud, persze. Csak ha nincs karbantartva és nagyon rozoga, nehogy beszakadjon alatta valami, ez általában csak egy deszkákból ácsolt kis bódé. Ennyit megér ellenőrizni.
tegnapelőtt 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi extra,újsagpapírt meg kell dörzsölni törlés előtt és lehetséges hogy vissza csap a víz a k@ki vízbe érkezése után.
tegnapelőtt 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!