Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó-e a gyerek számára ha...

Jó-e a gyerek számára ha szigorú iskolába jár?

Figyelt kérdés
Mik az előnyei és a hátrányai?
2010. nov. 9. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:

egyértelműen jobb

csak előnyei vannak

2010. nov. 9. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
én a leghatározottabban azt mondom hogy nem. ne vegyük el teljesen a gyerekkort, elég csak félig.
2010. nov. 9. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy szigorú iskola ? Igen szerintem jó ha megvannak a követelmények ha a gyerekek motiválva vannak Hátránya ? Hát szerintem nincs ha belegondolok hogy egy bizonyos tudásszintnek meg kell lenni ha középiskolába megy
2010. nov. 9. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ettől senki gyermekkora nem sérülne
2010. nov. 9. 15:56
 5/8 ***verus*** válasza:
Egyáltalán nem jó. A gyerekek életének 50%át az általános iskolai tapasztalatok hatnak majd az életére. Nem kell még ebben az országban is azzal szívatni a gyereket hogy a fiatal éveit hogy egy olyan iskolába jár ahol még a jelentkezéshez is kérelmet kell írni, mikor nagyon jól tudjuk az élet is elég szívatós. Nekem az a véleményem hogy egyáltalán nem jó ha olyan iskolába járattatod a gyermeked ahol nagyon szigorú fegyelem és tanítás van, mert az életben nem fogja megtanulni hogy kerülheti azokat az akadályokat úgy hogy az neki ne fájjon később.
2010. nov. 9. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontosan!

Nem értek vele eggyet, hogy szigorú iskolába járjon. Egyrészt már egészen pici, 1-2-os korában megutáltatod vele az iskolát és a tanulást is. Ráadásul, a késöbbiekben, 7-8 körül, a gyerek nem tudja kiélni a kamaszkori felindult érzelmeit ezért inkább az iskolán kíbvül illetve otthon tölti ki ezeket.

És ez egy plussz feszültséget ad az egésznek :)

Elég szerintem, ha egy rendes suliba iratod be, illetve választhatsz valami olyan sulit is mint pl.: ének,zenei,rajz isi stb.

Majd középiskolát választhattok KETTEN KÖZÖSEN valami elvárásosabbat illetve szigorúbbat :D

2010. nov. 9. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Az teljesen más, hogy SZIGORÚ, vagy ERŐS iskola.

A szigorú, ott nem elvárások vannak hanem súlyos szigorítások, törvények stb.

Az erős iskolák, pedig elvárásosak, illetve mennek előre és nem 2 évig veszik angolból minden 2. hónapban a színeket.

Szóval válassz egy ERŐS, elvárásosABB iskolát. :D

De ne katonai szigorral rendelkező vallásos iskolát :)

JA és gyakran szigorú iskolákban olyan tanárok járnak, akik esetleg maradiak, "majd mi megmutatjuk" elvűek, és némelyik kifejezetten NEM SZERETI a gyerekeket. Ráadásul a büszkeségük és az EGO-juk az egekben van és nem ismerik el a dícséretet sem illetve előre itélkeznek.

Inkább válassz egy humánusabb iskolát.

2010. nov. 9. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
15:55 vagyok Így már értem a kérdést Biztos hogy nem íratnám be a gyereket olyan iskolába ahol szinte katonai a szigor (bár én nem is hallottam még ilyen suliról )
2010. nov. 9. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!