Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi fotókról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 9. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak az utolsó három nem nyeri meg a tetszésemet,de az igaz,hogy művészileg azok is jók.

Az összes többi nagyon gyönyörű.

2010. nov. 9. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem kettő tetszik: Kápolna, egy hangya szemszögéből és Ősz.
2010. nov. 9. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
hires nem leszel,az biztos.de amugy tetszenek.
2010. nov. 9. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig lehet híres.Mivel a kevésbé mutatós képei is kifejezőek,tehát ha némelyik esztétikailag nem is fog meg,de,de művészileg igen.
2010. nov. 9. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
nincs semmi muveszi azon hogy valaki lefotozzon 3 cseszet. amugy a kukoricat sem ertem.mit keres a fuben??attol meg nem muveszi hogy a fuben van.akkor inkabb az lenne a muveszi ha a fuben levo kutyakakit fotozna le.na az mar valami. de a kukorica nevetseges. a tornaciporol inkabb nem mondom el a velemenyem.
2010. nov. 9. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
2 zaszlo kozt a hold. hat az is rohejes. ha az illeto 8 eves akkor igenis van tehetsege,de ha elmult 10 akkor mar regen keso. amugy a kapolna el is van mosodva.
2010. nov. 9. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
ja,es a hangyak orulnenek ha igy latnanak. vagy talan egy oriashangyara gondoltal??
2010. nov. 9. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy különleges, mielőtt még azt hinnéd, hogy híres profi természetfotós leszel :D

Ilyen képeket akár mobillal is lehet lazán készíteni.

Ráadásul az összes képed egy megunt, sokszor használt sablon. Beírod a gugliba, hogy virág több ezer ugyanilyen képet ad ki :)

A többi sem valami nagy cucc.

Az ősz lenne jó, de annak pedig ferde a hotizontja és nincsenek összhangban a kontrasztok és a fények.

A többi mind ócska :D

Gondolom, azért hiszed "különlegesnek" , mert hogy tudtál élesíteni. :D

Azt is mindenki tud :D

ÉS a fotósokban, illetve művészekben az a lényeg, hogy esetleg egy más szemszögből, illetve egyedi képet alkotnak, Ami nem sablonos, jól mutat, profin szerkesztik, és valami különlegessség, eredetiség van benne.

Ezt nevezhetjük fantáziának is :D

Ugyhogy ne keseredj el, de nem vagy művész esetleg pár évig gyakorlod és utánaolvasol, jobb képeket produkálsz :D

Szia :)

2010. nov. 9. 16:50
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a "kritikát"

de én nemmondtam hogy művész vagyok csak a véleményeteket kérdeztem :))

és a kukoricát nem én raktam le a fűbe hanem ott volt

2010. nov. 10. 11:18
 10/11 A kérdező kommentje:

és a kápolna nincs elmosódva

makro módról hallottál? :)

2010. nov. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!