Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Férjem műhelyébe fellépő...

Férjem műhelyébe fellépő létrát (2 fokos) szeretnék venni. Valami komolyabbat, nem háztartásit, mert munkához kellene és a férjem 110 kg. Hol találok ilyet?

Figyelt kérdés

ma 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
ma 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de valami speciálisabb boltra gondoltam. Kifejezetten műhelyekbe. Unix, Bárdi, ilyesmi.
ma 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Unix, Bárdi"

Ezek autóalkatrész kereskedők, a két fokos létra meg bármennyire meglepő nem az, de még az autószereléshez sincs túl sok köze.

ma 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:

#2 Mi nem felel meg az obi-s fellépőben? Nem háztartási, 150kg-ot elbír, mi a baj vele? De parancsolj, létezik ilyesmi 5x ennyiért is, kérdés, hogy valóban ér-e annyit. Ugyanúgy alumínium, ugyanúgy 150kg a max teherbírása.

[link]

ma 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezekben a boltokban árulnak műhely- és garázsfelszereléseket is. Vagy pl. a Bernernél is. Természetesen 5x annyiért nem fogok venni. Csak tanácsot kértem férfiaktól, akik értik a kérdésemet.
ma 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdésedet, csak azt nem, hogy miért akarsz többet fizetni ugyanazért.:D Bernerből nem találtam ilyet, Beta viszont létezik:

[link]

Sajnos csak 1 fokos és nem 5x, hanem 6x annyiért, cserébe 200 kiló a max teherbírása. És férfiként mondom, hogy ebből aztán végképp nem a legdrágább a legjobb, ez nem szerszám vagy szerszámgép. Esetleg még ilyet találtam, ami komolyabb és nem túlárazott:

[link]

ma 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az erőfeszítéseket. Azért szeretnék kicsit "komolyabbat", mert ajándék lesz és mondta, hogy egyszer jó lenne ilyen, mert jelenleg egy öreg hokedlit használ ilyen célra. Nem napi szinten, de időnként magasabbra feltett dolgokat kell levennie. (Csak praktikus dolgokat szeret kapni.)
ma 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi linkemben szereplőt merem ajánlani, a Krause neves márka az ilyesmiben, ráadásul nagyobb is, mint az előtte linkeltek, azzal tuti nem lősz mellé. :) "komolyabb", de nem túlárazott.
ma 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!