Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » El fog múlni valaha a drog...

El fog múlni valaha a drog fogyasztás alatt fellépő szorongásom?

Figyelt kérdés

Úgy értem, volt egy-két rossz élményem bogyóval(paranoia,szorongás) és a fűtől is ugyanezt érzem, csak valahogy a bogyót jobban kezeltem.

Elég intenzív élmények voltak, rossz érzés és félelem tölt el, ha rájuk gondolok.Viszont spuritól mindig jól voltam.

A családomban, közeli rokonaimnál előfordulnak pszichés betegségek, ez talán fontos..

7 hónapja mentem keresztül egy nagyon fájdalmas szakításon, az életem az elmúlt 2 évben kicsit szétcsúszott(kis depresszió,sok piálás,rossz kapcsolat,öngyilkossági kísérlet), fél éve kezdtem összeszedni magam, sokkal jobb lelkiállapotban vagyok már. A drogokat nem akarom erőltetni, mert félek már tőlük, de mégis olyan jó volt az első 2-3 alkalom, hogy még egyszer vagy kétszer át szeretném élni. kérlek csak akkor mondjátok,hogy soha többé ne csinàljam, ha tényleg nem tud ez rendbe jönni soha. tudom a drog rossz, tönkretesz, stb, de ha néhányszor csinálja az ember nem árt.

szóval valakivel volt már ilyen, és aztán megtanulta kezelni?

már féléve hozzá se nyúltam semmihez... ha pihentetem még egy jó darabig, akkor lehet még jó?

2017. márc. 20. 19:58
 1/1 anonim ***** válasza:
2017. márc. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!