Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet olyat mondani egy...

Hogy lehet olyat mondani egy idegen emberre,hogy: "te sose voltàl szép?"

Figyelt kérdés

Milyen intelligenciàra vall ez?

TÖRTÉNET:Múltkor hozzàszóltam egy Medveczky Ilonàs cikkhez.Annyit írtam,hogy mindenütt ott van és hogy nem tudja elfogadni méltósàggal,hogy megöregedett.Erre egy idősebb cigàny asszony ilyet írt nekem.Aztàn megnéztem a profiljàt ott minden csaladtagja képe alà ilyen kommentek:Te legszebbem,gyönyörűm stb.Én sose voltam beképzelt,pedig mindig szépnek tartott az emberek többsége,mégsem volt önbizalmam.

Miért kell így bàntani a màsikat?

Aztàn gyorsan le is blokkolt engem.

tegnap 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

És egy sztár képe alá miért kell azt írni, hogy nem tud méltósággal megöregedni?

Te belegázoltál egy valaki lelkébe a kijelentéseddel, így jött más, aki a tiédbe gázolt bele a saját kijelentésévvel. win-win mondhatni.

Kritikusnak lenni marha könnyű. És nem vagyok szent, én is voltam már úgy kritikus, hogy azt hittem megtehetem, mert nem gondoltam bele, hogy az a másiknak hogyan esik. Nekem sem lehetett volna kritikusnak lenni. De ha már az voltam, akkor fogadjam el azt, hogy más meg amiatt fogja belém törölni a lábát.

Lépj túl rajta szerintem.

tegnap 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, itt te írtál bántót valaki másnak. Csak ugyanazt kaptad vissza, amit másnak adtál.
tegnap 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Miert ne fogadná el? Szerintem korának megfelelve viselkedik öltözködik.

Nem vezs fel 20 éveseknek való cuccokat sem

tegnap 14:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Nincs min túltenni magam,csak megrökönyödtem rajta.Azt hitte megbàntott,de tévedett.Aztàn még jól meg is ijedt,mert gyorsan leblokkolt.

Nem bàntàsból írtam.Egyszerűen fura nekem,hogy nem tudja felvàlalni a koràt.Nem 20éves màr se nem 30.De utàna màr megbàntam,hogy irtam,mert úgy éli az életét mindenki,ahogy akarja.

Nekem az érthetelen,hogy egy idegen asszony nekem minek ír.Fogalma nincs,hogy ki vagyok,milyen vagyok.

tegnap 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem bántott volna meg, akkor már eleve túltetted volna magad rajta, ehelyett annyira megsértődtél, hogy azóta itt ventilálsz gyakorin.

Te sértő voltál, más meg sértő volt veled. Ez megesik, ha bulvár cikkek alatt kommentel az ember.

Neked sincs fogalmad, hogy ki az akit kritizálsz, nem ismered, nem tudod milyen ember valójában. Mégis kinyilvánítod a véleményed róla.

tegnap 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Te pedig minek írtál annak a nőnek hozzászólást? Ugyanúgy nem ismered.

tegnap 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
sakk-matt (a király halott:)
tegnap 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

"Miért kell így bàntani a màsikat?"

Te nem ezt csináltad? Bunkó paraszt vagy, és besértődsz ha neked visszaszólnak. Megérdemelted. Ha nem bírod a kritikát akkor ne kritizálj te se másokat!

tegnap 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!