Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha esetleg a sulis védőnő...

Ha esetleg a sulis védőnő észrevesz hegeket/vágásokat a karomon akkor el fogja mondani ofőmnek vagy barkinek?

Figyelt kérdés

Általában ha tudom előre, hogy le kell vennem a ruháim, akkor próbálom nem vagdosni magam mert szerintem érthető okokból nem nagyon szeretném, hogy tudjanak róla.

Viszont pénteken szóltak, hogy hétfőn lesz ilyen vizsgálat suliban (magasság, látás, vérnyomás stb.)

És mivel nem szóltak korábban így mind két karom eléggé csúnya

A vérnyomásmérésnél fix látni fogja aki csinálja az egészet és félek, hogy mi lesz utána

ma 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért jobb rejtegetni és vagdosni magad ahelyett, hogy segítséget kérnél? Ha a problémáid nem oldódnak meg maguktól, a vagdosástól még annyira sem fognak.
ma 16:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az lenne a legjobb, de mivel 18 év alatti vagyok biztos, hogy bevonnák anyumat is és sajnos olyan a kapcsolatunk, hogy az csak rontana a helyzeten
ma 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném idegeneknek elhordani mindennek, de nem éppen egy álom anyuka sok szempontból, és ha megtudná, hogy ilyen problémáim vannak akkor nagyon valószínű, hogy rosszul reagálná le
ma 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha a késhez tökösnek érezted magad, akkor érezd magad annak a következményeket elviselve is.
ma 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem járnál jobban, ha a gyámügy kiemelne otthonról és olyan közegbe kerülnél ami biztonságos (mentálisan, akár fizikailag is) neked? Vagy beavatkoznának és segítenének a közöttetek lévő problémák megoldásában. Neked nem kell csendben tűrnöd és magadat büntetni, ha visszaél valaki a hatalmával, ha ilyen jellegű a dolog. Persze a fordítottja is lehet, hogy te vagy kezelhetetlen, kicsapongó, deviáns és nem tetszik hogy próbálnak korlátozni.
ma 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Te sem gondolod komolyan, ez tipikus cry for help. Aki valóban meg akarja ölni magát, az nem a kezét vagossa. Sürgősen fordulj orvoshoz, mert ez nem normális dolog. Illetve a vizsgálatok után is oda fognak irányítani.
ma 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű igen.
ma 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!