Kisdanibrian19830112 kérdése:
Ha történik egy baleset, elhagyhatom a helyszínt, anélkül hogy szólok?
Figyelt kérdés
Ha melózni rohanok elhagyhatom a helyszínt ha segítségre lenne szüksége valakinek?ma 19:42
1/5 A kérdező kommentje:
Mi a fontosabb, hogy segítsek egy idegeneb, vagy a melóhely? Esetleg becsengethetek egy házhoz ott hogy baj van, kérem segítsen, nekem nincs időm. Vagy 112 helyszín megadása. De nem muszáj újraéleszteni, ugye? Én nem szeretem az ilyen dolgot.
Csak akkor van baj, ha kiabál az áldozat nem? Ha nem kiabál akkor nem érte nagy sérülés.
ma 19:44
2/5 anonim válasza:
Persze, siess csak a melódba!
Ha úgy alakul, akkor lesz időd gondolkozni utána, akár három évig terjedően, hogy jól döntöttél-e.
3/5 anonim válasza:
Balesetnél, még ha csak szemtanú is vagy meg kell állni. Ha meg okozó vagy és elhagyod a helyszint az cserbenhagyásnak számít amit börtönnel is díjazhatnak.
4/5 anonim válasza:
Vagy ekkora troll vagy Danikám, hogy minden napra jut egy böszme kérdésed, vagy tényleg ilyen ostoba vagy. Megvalósult a transzhumán ingerület-átvitel, mert olyan buta vagy, hogy az már másnak fáj.
5/5 anonim válasza:
Danika alapvetően nem egy észlény, de ez klasszikus túltolt trollkodás.
Ne etessétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!