Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Átmentem biciklivel a piroson...

Átmentem biciklivel a piroson és elütöttek, most fel akar jelenteni aki elütött hacsak nem fizetek egy horribilis árat. Ilyenkor rosszabul jövök ki ha feljelent?

Figyelt kérdés
Igen, nem szabadott volna átmennem, ezzel tisztában vagyok. A sofőr aki elütött a kereszteződés másik oldaláról indult és (valahogy) nem vett észre és elütött. Nekem hála Istennek nem lett bajom, viszont az autón lett egy kb. tenyérnyi plezúr. Azzal fenyeget, hogy feljelent ha nem fizetek, viszont egy horribilis árat kér, ami több, mint ami a javításra kellene és nem igazán fér a keretembe. Más megoldás neki szóba se jöhet.

okt. 16. 21:20
 1/4 anonim válasza:
Jelentsen fel.
okt. 16. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A számlával igazolt kárát térítsd meg, semmi többet. Utána azt csinál amit akar. Még ha fel is jelentene, te nem fogsz rosszabbul kijönni belőle, mint ő egy zsarolásból.
okt. 16. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos ő is sáros valamiben, ezért nem jelentett fel azonnal. Csak akkor adj neki pénzt, ha aláírja, hogy átvette.
okt. 16. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj neki egy forintot sem. Ha nem tudtok megegyezni, akkor irány a rendőrség.
okt. 17. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!