Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felvegyem a kapcsolatot egy...

Felvegyem a kapcsolatot egy régi legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Amikor általánosba jártam, elsőben összebarátkoztam egy lánnyal, akivel egészen addig legjobb barátok voltunk amíg engem hatodikban nem vettek fel egy gimibe. Azóta eltelt 4 év, és azóta hiányzik. Igazán sose volt olyan nagy vitánk egymással, sose csináltunk egymással olyat ami nagyon bántó lenne, csak ilyen kisebb összeveszéseink voltak mint minden gyereknek, szerintem tudjátok miről beszélek. Igazán sose feledkeztem el róla, mindig hiányzott, csak én valamiért mindig úgy könyvelem el az agyamban, hogy ha egy kapcsolat megszakadt mert mondjuk sulit váltok, akkor a régi barátaim biztos egyből utálnak, akkor is ha jóban voltunk, ami egyébként abszolút nem igaz, mert mindig bármilyen régi ismerőssel találkozok örülünk egymásnak. Viszont emiatt nem mertem eddig ráírni, de most úgy vagyok vele, hogy sikerült már ezt a gondolkodásmódot nagyjából elhagyni, és igazán nincs semmi amiért haragudhatna rám vagy ne kedvelne, csak szimplán szétváltak az útjaink. De mégis félek és bizonytalan vagyok benne, hogy ráírjak-e, úgy gondolom, hogy egy külső szemlélő másként látja a szituációt és meg tudja erősíteni, hogy jó ötlet-e felvenni újra a kapcsolatot. Először úgy voltam vele, hogy a szülinapjára írok neki és utána kezdeményezek egy beszélgetést, de az csak júniusban lesz, addig meg őszintén nem tudok várni vele. Izgatott vagyok, de túlságosan félek attól, hogy ő nem szeretné felvenni a kapcsolatot újra, elfelejtett, vagy már nem érdeklem, és az meg nem érintene túl jól, rosszabb lenne mint ez a jelenlegi no contact állapot, mert most legalább még van remény, hogy neki is hiányzom és ő is ugyanezt gondolja mint én, ő is fél mint én. De ugyanakkor meg lehet, hogy ő is gondol rám, újra jóban lennénk, és az meg jobb lenne mint ez a semleges állapot. Őszintén nem tudom mit csináljak, remélem látja ezt egy felnőtt, tapasztaltabb ember aki tud tanácsot adni. :)

ma 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem leírtad a megfejtést :) Nem kell várnod a szülinapjáig. Írj neki nyugodtan, és kiderül, hogy van-e fogadóképesség a másik oldalon. Ha nincs, akkor is jobb ha kiderül már most.

Egyébként a telefon és az üzenetküldés oda-vissza működik, nem egyirányú. Ha jól értem, akkor nem arról van szó, hogy ő mindig keresett téged, te pedig lepattintottad és most szánod-bánod.

ma 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Írj.

Ne akard előre kitalálni mi lenne a reakciója. Csináld amit te szeretnél, amit te tartasz jónak, ami jön belőled őszintén. És majd a válaszából megtudod merre tovább.

Amúgy az is lehet, hogy ő is szeretné, de az élet nem annyira hagyja, hogy visszataláljatok, mert most nem egy térben vagytok napközben, szóval minden találkozót szervezni kell. Ezt csak azért írom, hogy legyél tisztában ezekkel a külső realitásokkal is, hogy lehet nehezebb lesz kicsit tartani a kapcsolatot, mint régen. De amúgy a felnőtt lét úgy is ez lesz, szóval nem baj, ha már most beletanulsz :)

ma 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!