Napi hány órát tanulsz otthon? 9. -10. -11. -ik osztály
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 15:19
11/15 anonim válasza:
Valahogy nem látni az iróniát a szavaidban. Amúgy én középiskolában nagyon-nagyon ritkán tanultam, házit soha nem csináltam, viszont 12-be érettségi előtt ráfeküdtem a tételekre, és így is 4-es 5-ös lett az érettségim.Házit mindig óra előtt másoltuk egymásról, doga puskával, stb...
12/15 anonim válasza:
Maximum 10 percet tanulok abból,amit könnyen megtudok jegyezni,egyébként szégyen nem szégyen,de nálunk olyan hülyék a tanárok(vagy csak én vagyok túl ügyes?:P)hogy szinte mindent kitudok puskázni. :)
13/15 anonim válasza:
Énis 10.-be járok, sosem tanulok, mégsincs még 1 db 1-esem se.
14/15 anonim válasza:
10.-es vagyok és naponta átlagosan max 1 órát tanulok, de nem is kell többet mert órán 100%-osan figyelek és otthon már csak át kell néznem.Na meg plusz írásbeli.
15/15 anonim válasza:
Nem tanulok,hf-t szünetekben írok,ha oda figyelek akkor egy 4-es megvan ha meg még érdekel is akkor az 5-ös is.
rosszabb jegyeket akkor kapok amikor alszok valamelyik órán és azt sem tudom miről pofázott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!