Napi hány órát tanulsz otthon? 9. -10. -11. -ik osztály
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 15:19
1/15 anonim válasza:
Igaz, hogy én még csak 7. osztályos vagyok, de már most is rengeteg a tanulni való, ezért én is kíváncsi vagyok, hogy a felsőbb osztályokban átlagosan mennyit kell/mennyit szoktak tanulni.
Én általában 3-4-5 órákat szoktam tanulni (kivéve ma, mert kevés a lecke).
2/15 anonim válasza:
Még mindig én vagyok.
De "kénytelen" vagyok ennyit tanulni, hogyha négyeseket, ötösöket szeretnék kapni. (Bár ma "becsúszott" egy kettes, fizika röpi)
3/15 anonim válasza:
Én 10.-ikbe járok, de nem szoktam tanulni, és így is elég jól haladok a dolgokkal.
19/F
4/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod:), igen én is ebben a cipőben járok, próbálom csökkenteni a tanulási időt
2010. nov. 8. 15:29
5/15 A kérdező kommentje:
na az jó neked :D
2010. nov. 8. 15:30
6/15 anonim válasza:
Naponta 10-15 perc, de csak írásbelit :)
9.
8/15 anonim válasza:
10.-es vagyok és az írásbeli tart átlagosan 15-30 percig. Olvasva tanulni soha nem szoktam itthon.
9/15 anonim válasza:
Hát jól van na... van akinek nem sikerül úgy az élet ahogy szeretné... :D
10/15 anonim válasza:
ma 17:40
Ironikusan írtam csak :P Am 14.-ikes vagyok (második év szakmán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!