Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek M@jka új...

Mi a véleményetek M@jka új klippjéről illetve daláról?

Figyelt kérdés
jan. 27. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Annak ellenére, hogy nem kedveltem régebben a stílusát, ez nagyon jó, ironikus lett.
jan. 27. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Már csak azért sem vagyok hajlandó meghallgatni, mert mindenki erről beszél, a csávókám meg ezzel egy rakás énzt kaszál. Semmi kedvem ehhez hozzájárulni. Úgyhogy nem tudom, nem hallottam még és nem is érdekel.
jan. 27. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Mekkora lázadó vagy, kettes. :D
jan. 27. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Legyél szíves használni a keresőt, ha már a kategóriát sem találtad meg. Meg fogod találni a véleményeket. Az elmúlt héten legalább egy maroknyi kérdést láttam róla.
jan. 28. 04:02
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszik és minden szavával egyetértek. Azt is viccesnek tartom, hogy az összes fideszes és a propagandistáik egyből magukra ismertek és fellázadtak. Nem mellesleg, szerintem iszanyú solat keresett vele, hatalmas a nézettsége és a tetszésindexe. Az időzítés is jó volt, nemsokára koncertezik, amit máris megduplázott, szóval ügyesen csinálta! 😀
jan. 28. 05:42
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem rossz.
jan. 28. 07:18
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
53%
Fogyasztói cikk. Annak, aminek szàntàk, jó. Mondjuk mikor Gàlvölgyi szavalja, az màr inkàbb szànalmas.
jan. 28. 07:36
 8/9 anonim válasza:
55%
szerintem jo lett
jan. 28. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen, jó lett rocker szemmel is.
jan. 28. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!