Ha a SÜTeményt megsütjük, a FŐZeléket megfőzzük és a PÖRKÖLtöt megpörköljük, a mákos laskát miért nem laskázzuk meg?
Figyelt kérdés
tegnap 17:05
1/6 anonim válasza:
Nincs akkora mákunk hogy laskázható lenne.
3/6 anonim válasza:
" a mákos laskát miért nem laskázzuk meg?"
Mert arra makot teszunk (megmakozzuk).
4/6 anonim válasza:
Mert a laska nem konyhai, ételkészítési eljárás.
5/6 anonim válasza:
mert a laska a tészta fajtájára utal
a tészta van fellaskázva (laskára vágva) tulajdonképpen
6/6 anonim válasza:
A pörköltet nem pörköljük, hanem lassan fözzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!