Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ha a SÜTeményt megsütjük, a...

Ha a SÜTeményt megsütjük, a FŐZeléket megfőzzük és a PÖRKÖLtöt megpörköljük, a mákos laskát miért nem laskázzuk meg?

Figyelt kérdés
tegnap 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs akkora mákunk hogy laskázható lenne.
tegnap 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Illetve a lángost sem lángolják.
tegnap 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

" a mákos laskát miért nem laskázzuk meg?"

Mert arra makot teszunk (megmakozzuk).

tegnap 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a laska nem konyhai, ételkészítési eljárás.
tegnap 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

mert a laska a tészta fajtájára utal

a tészta van fellaskázva (laskára vágva) tulajdonképpen

tegnap 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A pörköltet nem pörköljük, hanem lassan fözzük.
ma 00:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!