Ilyen tényleg lehetséges a mákos tésztától? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Szokott lenni a rendőröknél ilyen cucc amit meg kell fújni hogyha kér rá.(Bocsi de nem jut eszembe a neve >.< sry)
Szval azt hallottam hogy ha aznap ettél mákos tésztát akkor jelezhet az a cucc ami a rendőröknél szokott lenni(igen aminek elfelejtettem a nevét.>.<) amikor megfújod.
Ez igaz?
2015. dec. 19. 22:52
1/6 anonim válasza:
szondának hívják, de az nem jelez a mákostésztára.
A drogteszt jelez a mékostésztára.
2/6 A kérdező kommentje:
Ááá akkor nagyon összekevertem.
Köszönöm a választ!:)
2015. dec. 19. 23:00
3/6 anonim válasza:
Butaság, nem jelez a drogteszt az étkezési mákra, ipari mennyiséget kéne belőle elfogyasztani és azt sem az étkezési mákból, mert annak az alkaloid tartalma a kimutathatóság határait súrolja. Az ópiátok hatóanyagát a gubóból vonják ki nem a mákszemekből.
4/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg. Úgy értettem hogy ritkán de bejelezhet.
Ez sem lenne így igaz?
2015. dec. 19. 23:42
5/6 tothp válasza:
Bejelezhet a mentoloscukorkára is...
6/6 anonim válasza:
Alkoholra szondáztatnak, nem drogra. Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!