Szingli vagyok még mindig és már elegem van az egész szingli életemből és öngyilkos szeretnék lenni 😕. Szerintetek legyek öngyilkos vagy még ne? Mert már sajnos azon a terven vagyok, hogy öngyilkos legyek de nem szeretném elkövetni magamon.
Tudom hogy 20 éves vagyok már, de sajnos annyira elegem van ebből az egész szingli életemből illetve egy lány sem szeret engemet, hogy én már legszívesebben megöltem volna magam már rég.
De amúgy már ezt az egész szenvedést nem bírom egyáltalán, mert ennek a srácnak van barátnője annak, amannak én meg egy szerencsétlen szar vagyok, akinem még soha nem volt senkije és én nekem már ez a szenvedés meg a fájdalom annyira sok, hogy már nem sok van ahoz, hogy öngyilkos legyek 😔😭.
ne legyél! a lányokat nem érdekli hogy te öngyilkos leszel e vagy nem
a másik dolog az, hogy észre se veszik hogy már nem vagy
amíg élsz addig mindenre van esélyed!
Amíg egy szerencsétlen szarnak látod magad, addig nem is lesz csajod.
Kezdj el foglalkozni valamivel, ami érdekel. Ez lehet hobbi, munka vagy akármi.
nekem volt egy barátom fiatal koromban aki öngyilkos lett egy lány miatt. tudod mennyire hatotta meg a lányt hogy a barátom öngyilkos lett? semennyire! a lányt még AZ NAP ESTE megkefélték! úgy meg gyászolta a barátomat. azóta már feleség meg 2 gyereke is van. kíváncsi lennék hogy ugyan néha eszébe jut e a fiú aki öngyilkos lett miatta? de nem hiszem
úgy hogy ne legyél öngyilkos!!
Ne legyél az!
Megértem, hogy rossz egyedül, főleg, mikor közben azt látod, hogy a barátaidnak/ haverjaidnak van párkapcsolata, mégsem az a megoldás, hogy eldobod az életed :c Tudom, milyen nyomasztó ez most, viszont ez az állapot nem állandó, ez még változni fog. És neked pedig életben kell maradnod ahhoz, hogy megéld azokat a szép és boldog pillanatokat, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!