Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nagyon máshogyan nézek ki...

Ha nagyon máshogyan nézek ki a személyi igazolvány fotómon, mint élőben, bemehetek újat kérni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, milyen indokokkal lehet újat igényelni az elvesztésen kívül, amiről egyébként is azt hallottam, hogy akkor fizetni kéne érte, bár ez nem tudom igaz-e. Végzős voltam középsuliban, kicsit vad dolgokat műveltem a fejemmel és sokkal ducibb is volt az arcom, ha a határon vonattal megyek át, mindig kínosan sokat néznek rám és vissza az igazolványra... 2028-ig érvényes, jó lenne addig megspórolni ezeket a kínos pillanatokat, mivel viszonylag sokat utazok.

tegnapelőtt 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem fogják ingyen megcsinálni az újat, de ha valóban zavar, akkor fizesd ki és kész.
tegnap 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen nem fognak újat csinálni, de nem egy egetverő összeg kifizetni egy másikat. Mondd azt, hogy elhagytad.
tegnap 00:20
 3/6 DeMoR ***** válasza:
100%
Igen, kérhetsz újat, de ki is kell fizetni azt a pár 1000 forintot érte. :D
tegnap 00:42
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
90%
Én nem foglalkoznék vele, mert az ilyen csak neked más és simán fel lehet ismerni róla. Amúgy sem nézegeti azt senki. 😉 Vagy simán kérj újat, de ok nélkül nem is tudom, hogy van-e rá lehetőség, de én nem vacakolnék vele. Senki sem látja ugyanis. Gondolom nem posztolod ki a netre. 😊 Amúgy meg másoknak sem címlapfotó, hanem ahogy éppen sikerült.
tegnap 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Én mind a személyimen, mind a jogsimon úgy nézek ki, mint valami bűnöző.😂 Pedig a legnagyobb bűnöm egy közlekedési szabálysértés volt. Maradjunk annyiban, hogy nem az lett a profilképem sehol.
tegnap 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos már nem.

Pedig általában kettőt csinálnak és eldönteted melyik maradjon

tegnap 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!