Ha lejart a szemelyi igazolvanyom es az utlevelem is mit kell magammal vinnem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom pontosan, mivel az utlevél is le van járva. Esetleg anyakönyvi kivonattal? Vagy ha a régi személyit illetve lakcímkártyát akkor el fogadják?tegnap 23:50
1/5 anonim válasza:
Jogosítványt. Az anyakönyvi kivonat nem igazolvány. Nincs rajta fénykép, nem tűnt fel? Úgy mégis honnan tudnák, hogy a tiéd? Lejártat? Mért fogadnák el? Lejárt. Érvénytelen. Szemét.
2/5 anonim válasza:
A régi személyit mindenképp vidd, azt el is fogadják, én is így jártam.
Kiraktam az ugyintéző csajszi elé az anyakönyvit is, azt mondta az nem kell.
3/5 A kérdező kommentje:
uu tényleg? Kösziii, egyébként sem értem, hogy miért nem fogadnák el.
ma 00:25
4/5 anonim válasza:
Hivatalosan a törvény szerint lejárt igazolványt nem fogadhatnak el.
Na de ha nincs más???
Továbbá manapság már mindenkiről minden adat fénykép ujjlenyomat stb. minden bent van az elektronikus rendszerükben, 1 másodperc alatt megállapítják hogy az vagy-e akinek állítod magad.
5/5 anonim válasza:
Ja, hát hova mit vigyél magaddal? Én azt hittem, hogy külföldre. A 2-es válaszoló meg azt, hogy újat csináltatni. Új csináltatásához a régit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!