Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg ezt biciklivel?

Hogyan oldjam meg ezt biciklivel?

Figyelt kérdés
Van egy terület ami kb 5-6 km-re fekszik a kiindulási pontomtól. Biciklivel járok oda dolgozni, mert nagyon közel van és viszonylag gyorsan ott vagyok + a mozgás sem árt. Az útszakasz kertvárosból kiérve egy két várost összekötő autó úton vezet ahol szoktam közlekedni. Itt dolgozom vagyonőrként és kaptam egy némethjuhász kiskutyát a szolgálatvezető parancsnokomtól, hogy a 24-48-as szolgálatban ott játszak el vele és majd ha felnő kiváló kutya lehet számomra az őrzött területen. Nos ez ind szép és jó, de hogy vigyem ki bicajon? Lehet kapni valami kutyahordozót biciklire amivel nagy korában is tudom majd szállítani? Vagy valami kutyahordó szekeret?
ma 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
ma 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanitsd meg bicajozni és vegyél neki is 1 bicajt.
ma 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!