GLS mar 5 napja tarolja a csomagomat amit 1 hete rendeltem?
Figyelt kérdés
rendeltem Pesten csomagpontra, es azota se kaptam meg. A csomagszam alapjan azt latom a weboldalan a gls-nek, hogy napja Budakalaszon van es valtozatlan a helyzet. Mas is tapasztalt ilyet? masfel hete rendeltem meg, a rendeles utan levo kovetkezo napon rogton a GLS-hez is kerult a csomag. Azt mondtak hogy valami osszesiton van a csomag es valami papirt varnak, elvileg egyszer megprobaltak kiszallitani a csomagpontra, de nem teljesen volt ertheto amirol beszelt a holgy a telefonba. Volt valakivel hasonlo eset? csak azt remelem mostmar, hogy bekerul mostmar 2 het utan erre a csomagpontra es at tudom venni vegre valahara...tegnap 13:20
1/1 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
Ha vidéki kis falu lenne azt mondanám összevárják a csomagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!