Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy családi házas ingatlant...

Egy családi házas ingatlant szeretnénk a XVII.kerületben eladni. Mindenki azt mondja, hogy ma már ingatlanközvetítő iroda bevonása nélkül nem igazán lehetséges. Mi anélkül szeretnénk értékesíteni. Milyen hátránya van ennek?

Figyelt kérdés

jan. 20. 05:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En azt tudom mondani neked hogy mar 1 eve hirdetem a lakasomat es meg mindig nem kelt el. De meg csak erdeklodo se nagyon volt.
jan. 20. 05:44
 2/4 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Ingatlanosnak megvan az ismerősi köre, illetve az ideje, hogy mutogassa a házat. Nekünk délután erre nincs időnk, 0,5-1% nekem megéri, hogy nem én futkosok, alkudozok.
jan. 20. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es az a 0,5-1 százalék az 3,5-6 %.

Kérdező, természetesen ha nem akarsz ingatlanost akkor nem kötelező. Az alapszabályokat kell betartani, rendet raksz, tiszta, jól bevilágított ingatlanról készíted a nappal a képeket. Legyen normális alaprajz is a hirdetéshez. Alaposan megfogalmazod a hirdetést, adsz információt bőven a házról. A két nagy hirdetési portálra és megfelelő helyi ingatlanos Fb. csoportokban érdemes hirdetned. A legnagyobb hirdetőportál elég drága a hirdetés díja, de kihagyhatatlan ha komolyan el akarod adni. Rengeteg ingatlanos fog felhívni, mindegyiknél éppen ilyet keres a vevője, mint amit hirdetsz. Ne dőlj be neki, ő is pont arról a piacról szerzi a vevőt hirdetés útján, mint ahova te magad hirdeted. Nincsenek vevői, ez csak mese habbal. A hirdetésbe fogalmazd bele, hogy mikor lehet megtekinteni, ebből ne engedj. Aki komolyan ilyet keres, mint amit árulsz az megoldja, hogy megnézze. Pl. Megtekinteni szombat de. 10-13 óra között lehet. Adj magadnak időt, minimum 3-6 hónapot az eladásra.

jan. 22. 21:49
 4/4 Kólauborkával ***** válasza:
Akkor az elég lehúzós ingatlanos…
jan. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!