Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan érezem ujra istent...

Hogyan érezem ujra istent közel magamhoz?

Figyelt kérdés
Ez előt 5-6 honapja mindig éreztem istent magam mellet éreztem hogy velem van beszéltem hozá nagyon boldog voltam teli volt a szívem szeretetel és ragyoktam aztán jött egy dolog ami meg próbált össze törni de el engetem hála istenek semi bajon nem lett tőle kivéve az hogy nem érzem istent egyátalan magamhoz közel nem érzem öt nem tudok vele beszélni és ez nagyon rossz mit csináljak hogy ujra érezem öt?

tegnap 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A kezelőorvosod mit mondott?
tegnap 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Imádkozz, menj templomodba, olvass Bibliát, beszélj hozzá.

Keresd.

ma 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs Isten, ezek csak a saját szubjektív érzéseid. Úgyhogy elég, ha csak megint úgy érzed, hogy közel van hozzád.
ma 05:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne hagy abba az imát. Mindenkivel van ilyen hogy nem érzi Istent közel magához. De ne felejtsd el hogy ez csak egy érzés. Folytasd az imát ugyanúgy és kérd Isten segítségét. Segíteni fog.
ma 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!