Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha ti 3:40 kor kelnétek...

Szaloncukor67 kérdése:

Ha ti 3:40 kor kelnétek munkába, mikor feküdnétek le hogy ne legyetek kimerültek?

Figyelt kérdés

jan. 19. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Számolj vissza annyi órát amennyire szükséged van hozzá. Pl. 8 óra alváshoz 19:40-kor kell lefeküdnöd.
jan. 19. 17:39
 2/7 anonim válasza:
100%
Most
jan. 19. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
20.00-órára elaludnék
jan. 19. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
9-kor
jan. 19. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
3:42-kor már vissza is feküdnék nehogy kimerüljek a munkától.
jan. 20. 07:18
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Hát, ebben a témában jobb, ha nem rá hallgatsz. Évtizedekig két és fél órákat aludtam.
jan. 20. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 3:30-kor kelek már 15 éve. Az elején próbáltam hogy így este 7 körül már lefekszem, hogy meglegyen a 8 óra. De általában nem tudtam elaludni, csak forgolódtam. Volt vagy 9 óra mire elaludtam. (Főleg nyáron még nagyon világos is és meleg is van este 7-kor)

Ha sikerült is előbb, semmivel nem voltam kipihentebb, mint amikor mondjuk este 10-kor feküdtem le.

Azóta hozzászoktam és ráállt a szervezetem hogy olyan 9-10 között fekszem le, viszonylag gyorsan el is alszom...és elegendő.

jan. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!