Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok mennyi idő után pettingelnétek és feküdnétek le a pasitokkal?
2 honap utan de nagyon nagy volt a szerelem, azota is joban vagyunk :)
Akkor 16 voltam
Én 14 évesen annyira be voltam indulva, hogy már a megismerkedésünk után 5-6 órával melltartóban és nadrágban (Ezeket én viseltem :D) nyaltuk egymást (smár + tapi + simi) az ágyban egy osztálykiránduláson a sráccal (Ő más suliból jött.).
Nem mondom, hogy ez követendő példa - az osztálytársaim, akik egyébként jelen voltak első este, a hajnali hazamenetelkor úgy néztek rám, mint egy őrültre.
Nem nagyon érdekelt, mert akkor jólesett, ami történt, aztán nem tartott sokáig a kapcsolat, mert a gyerek nem volt túl megbízható néhány dologban. Vele nem is feküdtem le.
Azzal, akivel végül igen, kb. 2 hét után simán lefeküdtem volna, csak pár akadály közbeszólt, ezért végül 1 hónap múlva került rá sor 17 évesen.
26/L
Majd nászéjszakán :)))
Egyébként mivel az eddigi "pasijaim"...nem is tudom hogy fogalmazlak, valahogy tudtam hogy nem lesz hosszú életű kapcsolat egyik sem így egyikkel sem feküdtem le, nekem fontos az hogy teljesen megismerjem a másikat nem egyről a kettőre essünk egymásnak (hozzáteszem nálam ahhoz is sok idő kell mire igent mondok egy párkapcsolatra) lehet mondani hogy hülye hisztis p*csa vagyok , ami részben biztos igaz :)) ám nálam fél év szerintem kellene ahhoz hogy lefeküdjek vele , habár lehet több is.
16L
8 honapot vartunk.
Szex es petting egy napon volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!