Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen taktikai(ütésálló)...

Milyen taktikai(ütésálló) sisakot érdemes venni?

Figyelt kérdés

Olyan kellene ami az egész fejemet védi,bírja az ütéseket,illetve az sem árt ha fellehet szerelni lámpával/hőkamerával és hasonlók:)

Ezt néztem ki személy szerint:

[link]

Mit gondoltok róla?

Esetleg valakinek van/volt hasonló sisakja?

ma 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire kell?
ma 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Határvadászként kellene(ha engedélyezik persze)

Kapunk tömegeloszlatásra alkalmas sisakokat,viszont kolegának multkor majdnem kilőtték a fogát csúzlival,mivel belőttek a plexi alatt:)

Ezért gondoltam ha engedélyezik a használatát,akkor lehet beruháznék egy sajátra!

ma 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Nem fogják engedni, mert nem rendszeresített.

2. Ez nem fogja a csúzli acélgolyót.

Azt sem engednék, de ÉN, inkább vennék egy minőségi motoros sisakot, a plexire meg rakatnék autós/üveges szakival ütés álló fóliát.

ma 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:

1.Taktikai mellény meg a tomfa sem rendszeresített,mégis engedélyezték:)

2.Szerintem megfogná könnyedén,de azért jobban utánanézek még,hátha van róla tesztvideó

3.Na ez mondjuk nem rossz ötlet,viszont taktikai sisak kellene,amire lámpát,illetve éjjellátót/hőkamerát tudok szerelni!

Mindenesetre köszönöm a válaszodat!:)

ma 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
A lámpa és éjjellátó felfogatója, legyen az szereléksín vagy az a "négyzetes", bármire felrakható. Nekem motoros sisakon van picatinny rail. M3 ragasztó + 2 csavar.
ma 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez biztosan a törvénybe ütközik. De azok is, akik a határon illegálisan jönnének át. Jó szórakozást! Nem kell hozzá sisak, mert ezek legfeljebb kővel tudnak dobálózni, ha meg már sisak kell, akkor úgyis mindegy.
ma 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!