Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatnám meg hogy a...

Hogyan tudhatnám meg hogy a barátom kivel irogat messengeren?

Figyelt kérdés
Valakinek valaki ismerős aki tudna segíteni? Félre ne értsetek nem " bűnözni" szeretnék nem az adatai kellenek meg ilyenek csak az érdekelne ki az akivel ennyire nagyon jóban van,hogy még a kamu profilját is megadta neki,mert ugyanis ő tagadja hogy neki lenne messengere meg facebookja,de én tudom hogy van neki mert egyszer mikor összevesztünk onnan rám írt, mintha tök idegen lenne és úgy alakította a beszélgetést hogy a végén elkezdett rábeszélni,hogy írjak rá és béküljek ki vele...szóval csak szeretném tudni ki a vetélytársnő,mert biztos hogy egy nő az. Ha valaki tudna segíteni megköszönném és nem ingyen kérném természetesen.
ma 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nincs bizalom, akkor teljesen fölösleges bármiféle nyomozás.

Normális kapcsolatban nincsenek titkok.

ma 00:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan kapcsolat,nyugodtan megmondhatná hogyha van neki más amit én sejtek is,de ő mégis inkább tagadja,holott úgy adja elő magát hogy ő mennyire korrekt,na én erre a korrektségre lennék kíváncsi....
ma 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg belépni a saját telódról az ő fiókjába.

Ehhez persze jelszó is fog kelleni, de ha a barátod, akkor hamar rájöhetsz hogy mi lehet az, pl. a Te neved vagy a kedvenc autómárkája, kedvenc focistája, ilyesmik.

ma 01:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nahát ezaz,az életben nem tudnám kitalálni a jelszavát sajnos...fingom nincs hogy mi lehet😢
ma 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!