Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Tehát ,fura kérdésem lenne. Tehát nekem a szörzetem elég Erőss minden hol,és lent is a nemiszervemnel is eléggé durván nől,(lány vagyok) és szeretném ha aktusnal mindig csupasz lennek,viszont nagyon nehéz megborotválkozni,mert szinte mindenhol van ott alul és nemtudom mit csinaljak mar,1 nap alatt annyira megnő ,mellesleg utána tiszta pöttyös vagyok nagyon,minden borotvakozas után,mit tegyek? Tudtok valamit ajánlani lanyok? Nagyon nehéz ezzel élni ,mármint sokszor faj mar a borotvakozas..ma 19:33
1/2 anonim válasza:
Gyantázás ami hatékony megoldás erre, ki kell bírni.
2/2 anonim válasza:
Reggelente borotválni és bőrnyugtató borotválkozás utáni balzsammal lekenni vagy aloevera krémmel(nem aloeverás krém,hanem rendes aloevera).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!