Titeket milyen baleset ért idáig az eddigi életetekben?
Figyelt kérdés
Én egyszer lecsúsztam a fürdőkádban és ráestem a kezemre és eltört.ma 07:11
1/5 anonim válasza:
Leestem az erkélyről - földszint, így semmi bajom nem lett.
Majdnem elütött a villamos, kétszer, ugyannott, ugyanakkor, két egymást követő nap.
2/5 anonim válasza:
Megégett mindkét lábam térd alatt a forró olajtól. 4 hónap táppénz, de sose lesz 100%-os.
3/5 anonim válasza:
Lerepültem a bicikliről, mert nem mondták meg, hogy miként kéne fékeznem.
4/5 anonim válasza:
Egyszer egy hídon tekertem, nagyon keskeny bicaj út vezet át rajta és a szembejövővel összeakadt a kormányunk, zakóztunk egy akkorát, hogy ma se tudom hogy nem tört el semmim.
5/5 anonim válasza:
1.Gyerekkoromban mászókáról leestem, eltört egyik ujjam, egy másik kificamodott.
2.Elütött egy autó, elájultam, agyrázkódásom volt.
3.Jégen hanyatt estem, de szerencsére semmi komoly nem volt, csak a karomat nem tudtam 2 hétig mozgatni. rendesen, berögzült a vállam, törés nem volt, de iszonyat fájdalom igen.
4.Ágyba belerúgtam és eltört a kislábujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!